Social Dining, dé manier om nieuwe mensen te leren kennen.
De leukste, speciale en aparte ervaringen, lees je hier

Wat kost het?

Lid worden en een profiel aanmaken is gratis. Je ontvangt dan van ons de nieuwsbrieven met de aankondigingen van de diners.

Wil jij je aanmelden voor een diner? Voor € 50 matchen wij je 4 keer voor een diner. Ga naar "mijn account" en klik op "aanmelden voor een diner". Daar zie je de agenda met de diners. Iedere 2 maanden is er op vrijdagavond een diner. Selecteer een diner en in de week vóór het etentje ontvang je van ons een uitnodiging met de exacte locatie. Pas als je die uitnodiging hebt ontvangen boeken wij € 12,50 van jouw tegoed af. Bij "mijn account" zie je jouw resterende tegoed staan. Mocht het ons die maand niet lukken om jou te matchen aan een volle tafel, met een goede man/vrouw verhouding in een plaats die door jou is geselecteerd, dan melden wij dat ook en wordt er geen tegoed afgeschreven.

Als je je hebt aangemeld voor een diner wordt er op je gerekend! Het kan uiteraard een keer voorkomen dat je moet afzeggen om een hele dringende reden. Doe dat dan z.s.m. door een mail te sturen naar info@match4dinner.nl. Hou er rekening mee: Bij niet verschijnen bij een etentje zonder voorafgaande afmelding op info@match4dinner.nl komen je tegoeden te vervallen. 

Soms organiseren wij andere activiteiten, daar ontvang je dan apart informatie over. De kosten worden daarbij vermeld en bij aanmelding van jouw tegoed afgeboekt.

Het eten en drinken op de avond is voor eigen rekening. Een menu kost gemiddeld zo'n € 30. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe restaurants met een lekkere sfeer, dus als je tips hebt, laat het ons weten!  

Geen tegoed meer? Je kunt dan via "mijn account" en dan "aanmelden voor een diner" eenvoudig je tegoed via iDeal opwaarderen voor de volgende 4 matches!

Met het aanmaken van een profiel geef je ook aan de algemene voorwaarden te accepteren.

Meld je vandaag nog gratis aan!